Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

... των σεμιναρίων decoupage με μικτές τεχνικές, η συνέχεια ...

Είναι πραγματικά απίθανο το τι μπορεί να μάθει κάποιος/ κάποια στα σεμινάρια decoupage με μικτές τεχνικές, εάν θέλει, εάν υπάρχει σωστή υποδομή, σωστά υλικά αλλά πολύ βασικό ... ο σωστός δάσκαλος!

Εμείς διαθέτουμε τα τρία τελευταία ... το πρώτο θα πρέπει να το φέρετε εσείς !!!

Οι μαθητές μας, κάθε εβδομάδα και στο πριωνό και στο απογευματινό τμήμα, μαθαίνουν από μία τεχνική και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες γνώσεις τους, αποδίδουν σε απίστευτο βαθμό!

Δείτε κι εσείς αυτό που ισχυρίζομαι και κρίνεται από μόνοι σας!Λοιπόν, το τελευταίο μάθημα, σήμερα το πρωί (Τρίτη 10:30-12:30), δημιούργησε αυτά τα υπέροχα μπουκάλια.
Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μαζί μας, το ίδιο μάθημα θα επαναληφθεί την Παρασκευή 20/01/2017 στις 18:00-20:00.

Το κόστος του μαθήματος είναι 14 ευρώ συν το ΦΠΑ, συν τα υλικά (3-5 ευρώ).

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή να μας ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 651 87 57.

2 σχόλια:

 1. Χαίρομαι που έχετε την αγάπη και τη διάθεση να μοιράσετε τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας σε άλλους συνανθρώπους μας.
  Το καλλιτεχνικό σας εργαστήρι , προσφέρει την εκμάθηση τεχνικών που αγαπάμε όλοι μας!... Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η χαρά, πραγματικά, είναι όλη δική μας. Τα χαμόγελα και η απίστευτη δημιουργικότητα που γεμίζει τον χώρο είναι η ξεκούρασή μας!

   Διαγραφή