Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

(art of soutache) + (art of wood) = the next art step

Όπως κατάλαβα, όταν πρωτοείδα την Τεχνική του Soutache, δεν είναι μια στείρα Τεχνική, που απλά έγινε κόσμημα.
Μέχρι τώρα έχει δώσει κομψοτεχνήματα απείρου κάλλους, που συναγωνίζονται εκείνα των υψηλών προδιαγραφών και κόστους λόγω ακριβών μετάλλων.

Ήμουνα, όμως, τόσο σίγουρη ότι κάτι νέο, φρέσκο θα εμφανιστεί!!!!

Δίνω λοιπόν το βήμα σε μία νέα δημιουργό, η οποία επέλεξε να μάθει την συγκεκριμένη Τεχνική, ενώ στην συνέχεια η πορεία της ήρθε να αναδείξει αυτό που έμαθε.

Στο περιβάλλον των Πηγών ήρθε σε επαφή με τα ελαστικά ξυλόγλυπτα. Η άψογη ποιότητα, τα ποικίλα θέματα και η μοναδικότητα της ιδέας την έκανε να συνδυάσει το μεταξωτό κορδόνι soutache με την ξύλινη υφή των διακοσμητικών.

Και βέβαια δεν άφησε τίποτε στην τύχη του. Τα διακοσμητικά βάφτηκαν,περάστηκαν με διάφορα υλικά, έτσι ώστε να αναδείξουν την εκάστοτε αναπαράσταση. Βικτωριανές φιγούρες, συνθέσεις λουλουδιών, αρχαϊκά διακοσμητικά, διακοσμητικές ροζέτες αλλά και καρδιές, φύλλα δημιούργησαν μία υπέροχη συλλογή που φωτογραφήθηκε και σας την παρουσιάζουμε σήμερα.

Στο κατάστημά μας  θα τα βρείτε. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την συλλογή by BB και θα σας δώσουμε την δυνατότητα να φορέσετε κάτι πραγματικά διαφορετικά μοναδικό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου