Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

και Ο Αγιος Βαλεντίνος είναι εδώ ...

Πώς θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε χωρίς καμία αναφορά τον Αγιο Βαλεντίνο. Κάθε καρδιά και καημός, κάθε βλέμμα και μία νοσταλγία, κάθε παλμός και αναστεναγμός.

Μπορεί τώρα να μην τον θέλετε αλλά εκείνος είναι παντού και πάντα σε ετοιμότητα. Μπορεί να θέλετε να τον ... ξεχάσετε, εκείνος όμως θα είναι στην γωνία και θα σας προτρέπει να ερωτευτείτε. Ποιόν;;;!! Ερωτευτείτε τον Ερωτα αυτοπροσώπως. Ερωτευτείτε την ζωή με τις δυσκολίες και τα απρόοπτα. Ξέρετε τι συμβαίνει;;; Σας κατεβάζει χαμηλά πολύ χαμηλά ... μετά σας ανεβάζει και μετά σας ρίχνει πάλι!

Ε και;; Εκτός εάν προτιμάτε μία ζωή επίπεδη, τότε μην τον γιορτάσετε!!!

Εμείς θα είμαστε στο καλλιτεχνικό μας στέκι την Δευτέρα όλη μέρα και θα ετοιμάζουμε την καρδιά μας και μαζί με την δική μας και άλλες καρδιές ... ελάτε να μας κάνετε παρέα και να καλλιτεχνίσουμε τον Αγιο Βαλεντίνο.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 6976518757, για πληροφορίες και συμμετοχές ... έτσι, για να περάσουμε λίγη ώρα χαλαρά, έτσι για να βρεθούμε εμείς που πιστευουμε στον αιώνιο Ερωτα, να μιλήσουμε για την Αγάπη και την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια της παράδοσης σε ένα συναίσθημα που τρέφει όλα τα άλλα. Πώς νομίζετε ότι τρέφετε η ζήλεια, ο εγωισμός, η ευτυχία, η μοναξιά, η απογοήτευση ... θα μπορούσα να συμπληρώσω πολλές γραμμές, αλλά ο καθένας μας γνωρίζει την επίδραση της Αγάπης στην ζωή μας.

Ελάτε να μιλήσουμε για αυτήν. Θα σας περιμένουμε για καφέ, γλυκό, κουβεντούλα και καλλιτεχνίζειν!

Τα λέμε!!

Πηγή Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου