Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Όταν η φαντασία οργιάζει ... πρέπει να τα έχετε ΟΛΑ!!!

Φθινόπωρο = Δημιουργία

Αφήστε την ψυχή σας ελύθερη και ζήστε μέσα από την λαχτάρα για δημιουργία. Όταν η φαντασία οργιάζει, όταν το μυαλό "βλέπει" και τα χέρια αρχίζουν να δουλεύουν για να υλοποιήσουν ... τότε τα έχεις όλα.

Ελάτε να κάνουμε τα συναισθήματά μας έργα Τέχνης.


Πόσο χαίρομαι όταν καλλιτέχνες, παλιοί φίλοι αλλά και νέοι, βρίσκουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρουσα την συλλογή μου από ξυλόγλυπτα. 

Εκείνοι με ώθησαν να τα ψάξω και εγώ τα βρήκα εντός Ελλάδος, από ελληνικά χέρια. Εφτιαξα λοιπόν αυτή την συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τα ποιοτικά και εμπνευσμένα ξυλόγλυπτα.

που όπως λέει και ο τίτλος της εταιρίας, κατά κύριο λόγο είναι εύκαμπτα
Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει εύκαμπτα. Είναι άκαμπτα όταν είναι σε κανονικές συνθήκες αλλά όταν τα θερμάνεις με πιστολάκι μαλλιών μπορείς να τους δώσεις ότι σχήμα θέλεις.


Επίσης, θα σας παρουσιάσω την συλλογή μου, η οποία περιλαμβάνει και κωδικούς καθαρά σχεδιασμένους για ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ και γενικά ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ.


Καταξιωμένοι δάσκαλοι θα δημιουργήσουν για σας, μαθήματα σε έναν υπέροχο χώρο και θα σας διδάξουν πώς θα πάτε την φαντασία σας ένα βήμα παραπέρα.

Θα κάνω μία πρώτη Παρουσίαση όσο διαρκεί  ο Οκτώβρης και θα σας δείξω τους περίπου 2.500 κωδικούς ίσως και περισσότερους σε λίγο καιρό.

Για  πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6976518757 ή επισκεφτείτε το site μου www.piyiart.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου