Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

... για επαγγελματικό αποτέλεσμα ελάτε στην παρέα μας!!!


Τα ελαστικά ξυλόγλυπτα διακοσμητικά μας, έχοντας μία ποιοτική κατασκευή με συγκεκριμένες προδιαγραφές και υψηλά στάνταρντ  κατασκευής, δημιουργούν το σωστό υπόβαθρο για τις δικές σας μοναδικές εφαρμογές. 


Είτε δημιουργείται για σας και τους φίλους σας, είτε οι δημιουργίες σας προωθούνται σε επαγγελματικό επίπεδο, αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε τις σωστές πρώτες ύλες, ούτως ώστε αυτά που χαρίζετε ή πουλάτε να έχουν διάρκεια στον χρόνο όσο και το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. 

Σε τελική ανάλυση κανείς δεν ισχυρίζεται ότι το καλύτερο θα το πληρώσετε ακριβά.


Όντας ελληνικό προϊόν, η σχέση ποιότητας/τιμής είναι υπέρ του πελάτη. 

Ξεκινήστε με μία ματιά στο Site μας www.piyiart.com και συνεχίστε ερχόμενοι στον φυσικό μας χώρο, εφόσον είναι πλέον βέβαιο ότι θα κερδίσουμε το ενδιαφέρον σας. 

Επί της οδού Ολοφύτου 4, στα Άνω Πατήσια και πλησίον του ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, σας περιμένει ένας φιλόξενος χώρος, οι «Πηγές του κόσμου», με την μεγαλύτερη ποικιλία σε ξυλόγλυπτα, η οποία μεγαλώνει συνεχώς έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ιδέες σας. Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα να «σχεδιάσουμε» μαζί σας το δικό σας  μοναδικό συνδυασμό, θερμαίνοντας και κάμπτοντας τα ξυλόγλυπτά μας. 

Υλικά και λύσεις υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία, επιλέγοντας όμως την δική μας, έχετε την απάντηση για εφαρμογές μικτών τεχνικών, decoupage, decoscrap, ζωγραφικής αλλά και για μπομπονιέρες, αναπαλαίωση, παλαίωση επίπλων, ανακαινίσεις χώρων, εσωτερική διακόσμηση, κατασκευή σκηνικών, κατασκευή κοσμημάτων (αυτούσια διακοσμητικά, σε συνδυασμό με μέταλλο, σύρμα, δέρμα, κορδόνια κλπ). 

Αποφασίστε πότε θέλετε να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα και ελάτε στην παρέα μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και τεχνικές και να πραγματοποιήσουμε την φαντασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου