Συναντήσεις, συναθροίσεις ... μαζώξεις!

1η Συνάντηση

Θα χαρώ να σας δω και να δημιουργήσουμε μαζί ή ακόμα και να περάσουμε ευχάριστα όση ώρα μου διαθέσετε!
Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις. Κάθε δική σας δημιουργική παρέμβαση, είναι ευπρόσδεκτη.

... όλα πήγαν πολύ καλά! Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά πολύ χαρούμενη με την ανταπόκριση και τα σχόλια σας! Μου δώσατε δύναμη να προχωρήσω με μεγαλύτερη χαρά! Καλό Σαββατοκύριακο!


2η Συνάντηση

 
3η Συνάντηση

 Θα έχουμε γεύσεις διαφορετικές. Θα σας προσφέρουμε τα γλυκά "μπισκοτάκια" μας, τις γνώσεις μας, τις γνώσεις των γιαγιάδων μας, καφεδάκι, τσάϊ, απαλή μουσική, κουβεντούλα!
Αρκεί να μοιραστείτε μαζί μας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, τις δικέςσας  γνώσεις και μαρμελαδίστικες εμπειρίες ... αυτά μόνο!!!
Μην το ξεχάσω ... όσοι διαθέτουν πρόσκληση θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον έρθουν, να λάβουν μέρος στην κλήρωση, όπου ο νικητής μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε χειροποίητο δημιούργημα, του αρέσει από τα διαθέσιμα! Οι προσκλήσεις δεν είναι ονομαστικές, μπορείτε να την δώσετε σε κάποια φίλη, εάν δεν μπορείτε να έρθετε ... και μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις μέχρι την Τρίτη 21/1/2014 ή μέχρι εξαντλήσεώς τους! Σας περιμένω ...!

Ηρθατε και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Η επόμενη κίνηση είναι να κάνω σελίδα για τις μαρμελαδίτσες των "Πηγών του κόσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου