Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Φτιάχνω μόνη μουΚαθημερινά χρησιμοποιούμε -τις περισσότερες φορές χωρίς να γνωρίζουμε- συνθετικές μυρωδιές, ανθυγιεινά και πανάκριβα  καλλυντικά και καθαριστικά επιβλαβή για μας αλλά και για τον πλανήτη μας.
Ο βιομηχανικός τρόπος παρασκευής, τα χημικά, οι βαριές συντηρητικές ουσίες, οι αδιευκρίνιστες πρώτες ύλες στα ψιλά γράμματα και οι κλινικές δοκιμές σε ανυπεράσπιστα ζώα, επιβαρύνουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο, βότανα που τόσο απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική φύση, ανθόνερα, αιθέρια έλαια των θεραπευτικών φυτών της Γης και φυσικές πρώτες ύλες για να καθαρίσουμε το σπίτι, το σώμα αλλά και το πνεύμα μας, να περιποιηθούμε το δέρμα μας, να διορθώσουμε βλάβες και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας και το περιβάλλον.
Μαθαίνουμε εύκολα και γρήγορα να φτιάχνουμε τα δικά μας αγνά καλλυντικά και οικολογικά καθαριστικά με απολύτως φυσικές πρώτες ύλες και πολύ οικονομικό τρόπο για εμάς, την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το απόγευμα 5-7 μ.μ.
ελάτε να σας κεράσουμε "αρωματικά" ροφήματα
στο χώρο μας "Πηγές του κόσμου", Ολοφύτου 4 στα Άνω Πατήσια,
όπου θα γίνει δωρεάν ενημέρωση για τα σεμινάρια Αυτάρκειας.


Εισηγήτρια: Ελένη Κασκαρίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου